-
Europees Biologisch gecertificeerd met het Duitse Bio-Siegel
- Bekroond met de Gold Prize 2010 door de Duitse Agricultural Society (DLG)
Deze delicate melkchocolade met gepelde en geroosterde hennepzaden heeft een heerlijke smaak en smelt op de tong!
Hennepzaad is rijk aan onverzadigd vet, gamma-linolzuur en omega 3, omega 6 en omega 9 in een unieke verhouding. Het is een bron van eiwitten met alle essentiële aminozuren, voedingsvezels, vitamine B, vitamine E, ijzer en magnesium.
Eiwitten zijn de centrale bouwstenen bestaande uit aminozuren die belangrijk zijn voor de groei en het herstel van spieren, botten en huid. Ijzer is essentieel voor normale lichaamsfuncties en een goede gezondheid. Magnesium draagt bij aan een gezonde botstructuur en goed functionerende spieren.
Bevat ruwe rietsuiker, cacaoboter, volle melkpoeder, hennepzaad (12%), cacaomassa, roompoeder, magere melkpoeder, vanille extract, cacao (ten minste 33%), gehalte aan melk afkomstige droge stof 22%, kan bestanddelen van noten, melk en gluten bevatten.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.